Kunglig prakt över Timrå -- Besök av Victoria o Daniel

Hej igen

Tisdag - onsdag blev en stor dag i vår region.

Kronprinsessan o Daniel kom på besök till Västernorrland.
O trot eller ej men första stopp blev världsföretaget Permobil i Timrå
Här har dom precis klivit ur sin SÄPO bil o vinkar till folket-



Denna vackra tjej visar stolt upp både man o mage undra just om dom vet vad som döjer sig därinne.


 


Här fick kronprinsparet möjlighet o testa hur det är att vara chaufför i en Permobil. Det gick väl så där  det blev ett litet intermesso- en mindre krock i familjen  men turligt nog klarade sig båda oskadda.

Jag är en verklig royalist tycker det är trevligt att Sverige har ett kungahus. Det går inte på nått sätt att jämföra med president alternativet. Är man det minsta påverkad av vad marknadsföring kan innebära så inser man att här vinner kungahuset med hästlängder.

Det märkliga denna dag är att inget syntes i vårt röda Timrå om att vi hade kunligt besök i kommunen.  Inte en rad i Timråbladet-Facebook  inget planerat för att det skulle bli lite av folkfest.

Jag påpekade detta på min Facebook sida o då fick jag direkt besked om att Kommunen var inte inbjudna ...... NÄÄÄ  o hur kommer det sig. Nu är det väl ingen i denna kommun som missat att här i röda Timrå är vi inte för kungahuset.  När Victoria o Daniel gifte sig för lite väl 1 år sedan så  gjordes en rundringning till kommunerna med en fråga vad respektive kommun skulle skänka för present o vad jag kommer ihåg så blev svaret från Timrå,  att det fanns inga sådana planer.

Givetvis är detta känt. O hade kommunen velat vara med så visst hade man haft möjlighet att lobba med Landshövdingen som stod som värd. Men vi har väl kanske inte så bra relation till honom hellre vad vet jag.

När man läste gästlistan för middagen hos Landshövdingen så visade det sig att Sundsvall, Härnösand och Kramfors va inbjudna  .... Man behöver inte vara för konspirationer för att inse varför.

Som jag ser det så får givetvis varje person o varje politiskt parti ha vilken som helst åsikt om kungahuset MEN som representat för kommunen så kanske man bör lägga den åsikten lite längre ner i lådan vid den här typen av tillfällen.

Jag är en verklig vän av marknadsföring o tror att vi människor kan påverka mycket mer än vi tror.

Små kommuner som Timrå är i stort behov av bra reklam o då gäller det inte bara när vi pratar hockey ---- o tyvärr så är det väl just nu inte så mycket reklam i det ämnet.

Förhoppningsvis kanske vi får fler tillfällen av den här graden o då kanske vi får chansen att bättra oss..............

Kul i allafall att Permobil fick chansen att visa sina världsprodukter o det är nått som vi i kommunen också har rätt att vara stolt över.

Efter besöket i Timrå så åkte paret vidare till Sundsvall o besökte Universitetet  o sedan blev det lunch på anrika Knaust



Tack för besöket o vi säger väl VÄLKOMMEN ÅTER

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0