Nu blir det RIKTIGA veckor!!!!!!

Ja då har vi passerat alla helgdagar, ätit all god mat o umgåtts med alla trevliga människor.......... MEN VAD GÖR VI NU?????

I morgon är det måndag vilket innebär hårt arbete för dom flesta i aktiv ålder.  Men för oss som tillhör det lyxiga folket som gör vad som faller oss in VAD ska vi göra???   Det är en fråga som många lediga människor ställer sig  Själv så kan jag säga att jag förstår inte ens att man funderar i dom banorna.

GÖRA????   Det finns väl hur mycket som helst att göra, det är bara kreativiteten som sätter käppar i hjulen.

Vi har precis kommit hem efter en helt underbar vecka i fjällvärlden. Eftermiddagen har gått åt till att kolla igenom veckans tidningar o annan post o så mycket mer behöver man inte åstadkomma så här på  söndag.

I morogn tänker jag ta o besöka Hälsohuset här i Timrå. Jag får erkänna att jag har varit lat hela hösten ja ialla fall med att gå dit. Trot eller ej men tiden har liksom inte riktigt räckt till. Men i morgon blir det två pass kommer att kännas jättebra.

Timrå Hälsohuset

Gym


Det är inte så att jag har suttit o rullat tummarna  Tiderna har helt enkelt inte passat ihop med mina....

Tisdag ska jag besöka tandläkaren o ev slänga ut julen.

Onsdag blir det först Hälsohuset, 2 pass hem 
o slappa o sedan ska vi gå på Casinot tillsammans med Maggan o Staffan  Jättetrevligt.


Klubbkväll | Smaka På Casiopeija
Tre kvällar i januari bjuder vi in till smakprovning av Casiopeijas meny.


Sedan torsdag då skall vi ta tag i snöberget uppe vid stugan  Undra just om det blir jag eller Per som ska vara på taket?

Det har inte så stor betydelse,  ramlar man ner så är fallet mjukt möjligen kan det bli ett problem att hitta igen en i snömassorna. Nu ska jag inte vara sån det är klart att vi inte ramlar ner.

Ja så här kan en vecka se ut för oss som lever i lyxtillvaron av att vara avtalspensionärer. Är det nån som är avundsjuk så kan ni alltid komma med en bitsk åsikt men den kommer bara att rinna av...

Nu ska jag ta o ställa mig i duschen o bara njuta av varmt vatten  innan middagen.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0