Män som hatar kvinnor - jättebra film

I kväll har vi varit på bio. Vårt filmteam som består av 4 par, Gun-Kurt, Maggan-Staffan, Berit-Kjell och Per o jag.
VI träffas en gång i månaden på Puben utanför SF bion o äter en lätt måltid o oftast får vi en öl till maten.

I kväll var det Gun som valt film o till allas vår förtjusning så hade hon valt Män som hatar kvinnor. 

Alla va inte riktigt förtjusta Maggan tycker inte om våldsfilmer o den här är ganska våldsam....... Men hon klarade av att sitta kvar i biografen hela filmen o hon såg inte allt för tagen ut när filmen var till ända.

Kjell fick stanna hemma ikväll han har sprungit på nån förkylningsbacill o var däckad.  Berit sa att han var verkligen dålig alldeles blank på ögonen. Då kollade Maggan om verkligen Berit förstått rätt var det verkligen förkylningen.

Nu har vi en gång kvar på den här säsongen o det blir 22 april  då är det Staffan som väljer film, spännande o se vad han kommer att välja.

Idag har jag kört mitt långpass på Hälsohuset, först promenad fr Örnen o dit ca 2 km  då går även Per med och vänder o går hem när vi är framme. Sedan kör jag fram till halv 12  o tar  sedan en rask promenad hem.

Har lekt lite på börsen idag, köpte West Sibirien  efter tips från sonen.  Man måste väl börja lita på honom nu när han är fondrådgivare på SEB i storstan.

Min plan när jag blev ledig för ett år sedan var att leka med lite aktier jag kan väl inte säga att det varit stora framgångar. MEN dom kanske kommer tror man inte så kan man lägga av direkt.

I morgon är det nya upptåg  då ska vi på Afternoon tea på Casinot med ett antal Telia seniorer.  Blir säkert en trevlig tillställning  då får man chansen att vinna "STORPENGAR" också   det gäller bara att ha den rätta turen. Nån gång ska den väl slå till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0