Från fjäll till hav

De senaste dagarna har vi varit i Björnrike o idkat husvagnsliv i kombination med fjäll och skidor.  Helt underbart väder i lördags, sedan var det lite moln i kombination med solglimtar.  Vi tog en dag i backen o en dag på längdskidor. Tredje dagen blev det långpromenad o öl i backen. Det är helt underbart att ha det så bra som vi har det, man gör det som faller en in o ibland behöver man inte göra nått överhuvudtaget. Även om det va länge sedan det va så.  

Vi hade Andreas o hans kompis Albin med oss. Det funkar ganska bra även om det blir en del gnäll från båda sidor. Grabbarna åkte backe 3 dar, även om dom inte tillhör dom stora entusiaterna.  Varje gång vi är i fjällen så slås jag av tanken att det verkligen är synd om de flesta barnfamiljer. Det kostar verkligen skjortan att ha med 2-3 barn - ungdommar.

3 dars liftkort kostar idag 800 kr, och visst har man förståelse för priset i sig men ska man vara en vecka så blir det dyrt för en hel familj.

Vi åkte hem vid lunchtid på tisdag för nya upptåg. Jag skulle på "tjejträff" till Maggan S. Den här grupperingen heter Far o Flyg med tanke på att vi kanske kommer iväg på en resa någon gång framåt i tiden. Ja visst får man säga tjejträff även om samtliga har passerat 50 o med god marginal för vissa av oss.  Hur som helst med åldern , vi är fortfarande typiska tjejer med massor av skratt och samtalsämnen finns det hur mycket som helst av. Det är helt fantastiskt det här med att umgås i ett tjejgäng, helt plötsligt så är alla som flamsiga tonårstjejer.    




                                           Här har vi precis fått välkomstdrinken, det verkar som om Berit ska hålla tal men
                                          så är det inte.




Drinken va en komposition på Rasberry Wodka o svartvinbärssaft Mycket god
Värdinnan syns inte på bilderna hon var väl upptagen i köket, och jag är
bakom kameran.

Idag onsdag  har jag tränat som vanligt, hemma vid lunchtid för nya planer. Vi packade väskan o drog till Nora fjärden. Det är sagolikt vackert här,
massor av vit orörd snö och ett lugn som är helt fantastiskt. Vi har eldat i spisen o nu sitter vi o slappar framför TVn.











                Per har placerat sig i TV fåtöljen  
              Det verkar vara mycket intressanta nyheter idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0