Tre dar i Stockholm

I helgen har vi varit på besök i Stockholm, åkte med bil ner på lördag morgon och kom åter till Sundsvall idag måndag.
Mycket trevligt, man hinner mycket om man bara vill. 
Vi kom ner till Stockholm vid lunchtid på lördag. Vi började med att besöka våra vänner Britt o Kent i deras nya lägenhet. Jättemysig 2a på Östermalm,  dom är duktiga på heminredning och givetvis har dom även denna gång lyckats kanonbra.
Fina färgsättningar och alldeles lagomt med möbler.  Vi fikade hos dom och gick sedan tillsammans och åt sen lunch på Östermalmshallen. Det är lika trevligt varje gång, inte för att vi har varit där så många gånger men när det har hänt upplever man att man verkligen lyxar sig. Man känner verkligen storstans puls när man sitter där o äter.
Har man problem med vad man ska ha till middag är det bara att gå runt o få massor av inspiration, slå till och handla o gå hem med en färdig middag, bra eller hur?

Vid 4 tiden åkte vi till Bergshamra för att hälsa på Jens o Håkan och deras flickor. Vi blev verkligen fint mottagna, fin 3 rätters middag , med fördrink , vin och kaffe.  Fint dukat och trevlig uppställning av grabbarna  givetvis hade deras tjejer haft ett finger med i  spelet, men det va Håkan o Jens som slutförde det hela. Verkligen roligt att se grabbarnas utveckling, dom fyller 26 år idag som jag redan tidigare berättat om. Helt plötsligt är dom vuxna män och börjar inse vikten med att utveckla även det här med matlagning o det som hör till. 
 
Vi har bott hos Håkan o Ebba eftersom dom har ett gästrum i sin lilla studentlägenhet. Funkade perfekt. 

I går söndag så fick ungdommarna sovmorgon o Per o jag tog bilen o åkte ut till Linda, min systerdotter, och hennes familj.  Linda och hennes man Per , har två fina tjejer, Elvira som snart är 4 år o Maya som blir 2 år till sommaren. Dom bor i ett mycket trevligt radhus i Farsta.  Min Per  kollade lite på deras värmesystem och gav lite tips om vad som borde göras för att göra en energibesparing. Få se om det kommer att synas på deras driftkostnader.
Helt plötsligt va kl 15  tiden bara flyger iväg.

Vi vände åter till Bergshamra o beställde hämtmat som vi åt hos Jens o Ida.

Kvällen va vi alla 6 tillbaka hos Ebba o Håkan.

Idag hade dom sina skolor att åka till o vi tog bilen o drog mot Sundsvall. Det har snöat en hel del från lördag kväll o under söndagen. Från Uppsala o upp efter kusten har det säkert kommit 10-15 cm snö men det var idag inga trafikproblem.

Väl hemma i Sundsvall blev vi bjudna till syrran på sen lunch. Kanonbra när man suttit i bil i 4 timmar så är man inte så inspirerad av att komma hem o måsta börja med mat det första man gör.

Nu får vi se vad framtiden kommer att erbjuda i resor till Stockholm. Troligen får vi äran att hjälpa till med Marcus flytt i mars, bara han hittar någonstans att bo. Men det verkar finnas lite andrahands lägenheter så det ordnar sig säkert.

Den här veckan har vi lite roliga nöjen att se fram emot. Onsdag ska vi börja med vårt nya filmteam, vilket innebär att vi är 4 par som kommer att tillsammans gå på bio en gång i månaden. Biokvällen ska börja med en liten enkel middag på Puben vid bion.

På torsdag ska vi på Casi


Kommentarer
Postat av: Anna Woods

Heja på Megan - en fortsättning på resedagboken! Kul idé.

2009-01-28 @ 15:40:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0