SOL i fjällen - vilken underbar Påsk

Ja då har vi avverkat Påsken 09.

 Vilken fantastisk helg. Solen visade sig från sin bästa sida och värmde både snö o människa, 10 - 14 grader varmt på dagarna  och inte särskilt kalla nätter. 

Sist vi var där var det hur mycket snö som helst. Nu när vi kom 3 veckor senare så var vägarna bara och endas lite  snö i backarna. Det va inte så lätt med slalom åkningen  så trot eller ej men Per och jag åkte längdskidor  3 av dagarna. 
Jag tycker att jag lyckades bra som fick med mig Per eftersom han inte tycker att det är nån höjdare att gå omkring på längdskidor. 

På Långfredagen kom Marcus o Lina. Dom har varit i Linas familjs stuga på Vemdalsskalet.  Vi passade på att fira Marcus 28 årsdag visserligen en dag för sent men det gick bra ändå. Dom åt middag hos oss på kvällen.

Vi hade bjudit upp Jenny, Michel och Ante men dom tackade nej. Det är inte så lätt att leasa ut två hundar en hel helg.Att ta med dem upp till en husvagn är inte direkt nån höjdare.

På Påskdagen kom Jim, Marcus kompis, med familj upp till en stuga som dom hyrt i Björnrike. Vi blev bjudna på middag hos dom i går. Jättetrevlig kväll, Jim o hans syster Petra hade fixat maten. Hela Jims familj va på plats utom hans tjej som är på resa i Sydamerika.

Idag tisdag tog vi en lugn förmiddag innan vi packade ihop o drog hem mot Timrå. Väl hemma så kastade vi in  alla kassar o så åkte vi vidare till stugan för att vattna blommorna, Pelargonior som inte fått vatten på en månad men dom stod lugnt o fint i fönstret o verkade inte ha tagit nån skada av vattenbristen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0