Söråkers Folkets Hus med Linda Gail Lewis - Jerry Lee Lewis "lillasyster"

Nu kan man verkligen säga att man kastar sig från den ena trevligheten till den andra.

I Söråker finns ett Folkets Hus där ledningen är mycket aktiva. Dom bjuder på massor av trevliga kvällar i ett brett register av underhållning från Opera till hårdrock.
 
  Söråkers Folkets Hus  
  Söråkers Folkets Hus


I går kväll var det rock i sin rätta version.

Vi började eftermiddagen med att min syster Annemarie o kompisen Birgit bjöd på gröt o skinka här hemma hos oss. Varför dom höll till hos oss va av praktiska själ eftersom vi sedan skulle vidare ut till Söråker.

Vi va 10 personer som avsmakade Gröten o skinkan till full belåtenhet.

Efter ett par timmars umgänge drog vi vidare för att lyssna på Linda Gail. Till dig som inte hört henne så kan jag säga att du missat nått. Linda är en rockande dam på 64 år, lillasyster med Jerry Lee och det lever hon verkligen upp till. Det är verkligen drag under galoscherna, helt omöjligt att sitta stilla om man tycker om den typen av musik ja inte annars hellre.
 
I två timmar kör hon ett program blandat med lite julsånger o gamla rocklåtar. Hon har dottern med som doa och sedan ett 3 manna band som är mycket duktiga musiker.

Det är nu tredje gången vi lyssnat på Linda i Söråker o vi upplever det lika kul varje gång.

Musik gör en glad, o är det live så är det ännu bättre.  Det naturliga som det blir när musikerna står på scenen kan aldrig jämföras med en låt från en CD.

Efter dessa två timmar åker vi hem o är klart upprymda  med lite eftertanke Hur orkar tanten hon är faktiskt lika gammal som mig???



Kommentarer
Postat av: Lisbeth

Gled in här av en slump och såg att här var det någon från grannkommunen. Tänk att jag aldrig varit på någon tillställning i Söråker. vet ju mycket väl att där kan man bli bjuden på det mesta. Oftast får man vetskap om det genom Mittnytt som ofta rapporterar där ifrån. Håller med dig om att live blir så mycket bättre. Känslan och nyanserna går ut på ett annat sätt. Det är väl det som kallas att beröra

Ha en fin kväll

2011-11-24 @ 17:44:36
URL: http://tankelek.blogg.se/
Postat av: Megan

om du är intresserad av aktiviteterna på Söråkers FH så kan du gå in gå deras hemsida o skriva in din mail adr så får du aktivitetskalendern med jämna mellanrum

2011-11-24 @ 18:21:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0