Söndagsprommis, skidor o gossa med Ebba - VAD kan man mer begära

En underbar vinterdag, söndag morgon med eld i kaminen o långsam start på dagen.  Att vara på landet ger ett enormt lugn man verkligen känner att man behöver inte hetsas av nått. Tiden går ändå.

Långsam frukost o lyssna till de trevliga morgonpratarna Mannheimer o Tengby. x

Sedan lite korsord  fika o dax för en promenad i vårsolen.

Kommer åter precis lagom till herrarnas skidor 2 gånger 15 km Det börjar så bra för Rickardsson men sen visar det sig att vallakillarna inte hade haft sån lyckad satsning.  Vid skidbytet efter 15 km såg det inte allt för bra ut ur blågult synfält.

Men man måste konstatera att vi har otroligt duktiga killar  o som ett brev på posten kommer Hellner ångande o är till o med uppe på första-andra plats Men tyvärr orkade han inte på upploppet  Men 6:e platsen är helt fantastiskt med tanke på att hans första 15 km blev så tunga.

Kul med längdåkning  dessutom får man lite egen motion när man sitter o åker med i soffan......

Sedan dax för lite snöskottning. Det finns en hel del om man vill köra motion den vägen. Per klev upp på lillstugans tak o där fanns det massor att ta av.

Väl hemma har jag fått tillfälle att pussa på lilla Ebba. Det är en mycket målmedveten ung dam. Nu 10 månader o springer för fullt, mellan springstegen ska hon dansa, klappa händerna o vinka Hur ska man få ihop allt ???

Otroligt liten glad dam  Men jäklar va bråttom hon har  Per tror att det ligger i generna  men det tror han om det mesta --- att det ligger i generna ...

Då är middagen klar  det blir en Fiskgryta på GI metoden    Det är fantastiskt god mat  o jag överlever fast jag inte får några "pärer"



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0